Overijsselse Circulaire Innovatie Top 20 bekend!

De twee winnaars van de Overijsselse Circulaire Innovatie Top-20 worden vanmiddag (9 februari) om 16.00 uur bekendgemaakt. De beste vijf van twintig genomineerden zijn nog in de race voor de juryprijs en een publieksprijs. De beide winnaars verschijnen op de live-uitzending op de website van de Overijsselse Circulaire Innovatie Top-20.

Top-20 Circulaire Innovatie

Dit volgende twintig innovaties behoren tot de Overijsselse Circulaire Innovatie Top-20, en doen wachten sinds woensdag 12 januari op de uitslag: Aebi Schmidt Nederland BV, Binthout, BY MÖLLE, Conecto Non Effundo BV, Circulairstaal BV, DuSpot, Datacadabra, Dijkstra Plastics, Dura Vermeer Bouw Hengelo, Heijmans Services, Koninklijk Auping BV, Koopmans Bouwgroep BV, Novito, Obimex, ReCycleWell, Schagen Infra BV, Shelduck.co, Stichting Future Farm, Stichting Betekeniseconomie in Twente en WEBO.

Bekendmaking vanuit Gasfabriek

De bekendmaking valt in de Nationale Week van de Circulaire Economie; deze week dus. Martine Witteveen van de Gasfabriek in Deventer presenteert de uitzending. De Top-5-genomineerden pitchen dan live hun innovatie, waarna de jury de winnaar bekendmaakt. Kijkers stemmen voor de publieksprijs op hun favoriet uit de gehele Top-20. Beide winnaars winnen geldprijzen en media-aandacht.

Aanmelden om de uitzending op 9 februari 16.00 uur online bij te wonen kan via https://overijsselsecirculaireinnovatietop20.nl. Ook kunt u hier meer informatie vinden over alle inzendingen van de Overijsselse Circulaire Innovatie Top 20.

Jury

De jury van de Overijsselse Circulaire Innovatie Top 20 staat onder leiding van juryvoorzitter Klaas Feenstra, werkzaam als directeur coöperatieve Rabobank Vaart en Vechtstreek. Aan zijn zijde staan Mireille Kinket, directeur IQBlvd,  Maurice Beijk, rentmeester 2050 bij ReintenInfra, Fleur Willemse, student Industrial Design Engineering en Eddy van Hijum, gedeputeerde van de Provincie Overijssel en onder meer verantwoordelijk voor economie en innovatie.

Partners Overijsselse Circulaire Innovatie Top 20

De Overijsselse Circulaire Innovatie Top 20 is een initiatief van VNO-NCW Midden, KIEMT, Circles, Twente Board, Clean Tech Regio, Economic Board Regio Zwolle en Rabobank. In samenwerking met Cirkelstad, Oost nl, Kennispoort regio Zwolle, Natuur en Milieu Overijssel, Hogeschool Windesheim, Saxion Hogescholen en DORZ. Het doel is te laten zien wat Regio Overijssel te bieden heeft op het gebied van circulaire innovaties en om deze circulaire innovaties een stap verder te helpen.

Over de Nationale Week van de Circulaire Economie 2022

De Week van de Circulaire Economie is dé jaarlijkse campagneweek voor Circulaire Economie. Tot en met zaterdag 12 februari zetten ondernemers, organisaties en overheidsinstellingen hun (dit jaar digitale) deuren open om andere professionals mee te nemen in de circulaire economie. Zie voor meer informatie: https://deweekvandecirculaireeconomie.nl/

Deel dit artikel

Related news

Bij Demcon vinden innovaties hun tehuis

Nooit meer tanken met de Lightyears van DID-ambassadeur Gearte Nynke Noteboom

Stelling: Verbeelding is hetzelfde als innovatie

Jeangu Macrooy laat 20 april horen hoe de artiest zichzelf met zijn derde album innoveerde

𝑴𝒂𝒈𝒊𝒄 50 𝑨𝒘𝒂𝒓𝒅: wie wordt het?

Een kroniek van de kunstenaar in de bunker op Vliegveld Twenthe

22% + 22%

Korting

22-02-2022 van

22:00 uur tot 22:22 uur

Kortingscode: DID22

April